Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Активности на “Клубови на пријателство”

Во врска со проектот “Инклузивни партнерства во заедниците” на Фондацијата “Чекор по чекор”, во кој активно се вклучени ООУ “Браќа Миладиновци”, ООУ “Христијан Карпош” и Општина Куманово, овие општински училишта први во државата формираа ученички клубови, наречени “Клуб на пријателство”.

Денес во просториите на Општина Куманово пред Градоначалникот Димитриевски се претставија учениците-членови на ученичките клубови од двете училишта, преку досегашните реализирани активности, а ги најавија и плановите за следните чекори.

 

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст