Амбасадорот на Чешка во посета на Општина Куманово

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска во својот кабинет оставри средба со новиот амбасадор на Република Чешка во Република Македонија, господинот Мирослав Томан. На средбата разговараа за заедничките проекти како  и за продлабочубвање на понатамошната соработка помеѓу двете страни.По средбата заедно го посетија спортскиот комплекс „Сокалана„

Врати се на врвот
Големина на фонт