Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Анкетен прашалник

Општина Куманово е во фаза на подготовка на ЛЕАП – Локален Еколошки Акционен План (2021 – 2027), заради добивање на квалитетен документ кој ќе ги отсликува реалните состојби во општината потребно е вклучување на граѓаните преку пополнување на Анкетниот прашалник за животната средина во општината. Со својата активност граѓаните ќе овозможат општината да ги евидентира потребите на граѓаните и да спроведе активности со кои ќе обезбеди услови за хумано живеење во здрава животна средина.

Прашалникот може да го пополните на следниот линк

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст