Атлетски Клуб Куманово на прием кај Градоначалникот

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска оствари средба со Атлетски Клуб Куманово. Повод за средбата беше прогласувањето за најдобар клуб во Македонија за 2017 година, награда која четврти пат по ред му припадна на овој кумановски клуб.

Врати се на врвот