Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пристап до информации од јавен карактер

 
Барањето за информации од јавен карактер можете да го ПРЕВЗЕМЕТЕ ОВДЕ.
Лице одговорно за информации од јавен карактер:
Бисера Арсовска
Раководител на Одделение за информирање и односи со јавноста 
Број на телефон: 031 475 827
E-mail: bisera.arsovska@gmail.com
                  info@kumanovo.gov.mk

           Офицер за заштита на лични податоци
                    Јовицa Димковски        Раководител на одделение за
        човечки ресурси
     Број на телефон: 031 475 814
          Еmail:jovica.dimkovski@kumanovo.gov.mk 

Прирачник за поддршка на лица со попреченост при остварување на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер (ПРЕВЗЕМЕТЕ ОВДЕ)

Врати се на врвот
Големина на фонт