Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Бугарско-македонски бизнис форум Куманово 2020

Денеска се одржа прес конференција за Бугарско-македонски бизнис форум Куманово 2020, кој ќе се одржи на 28.02.2020 година (петок) во Занаетчиски дом-Куманово, со почеток во 10:00 часот. Се обрати Веселин Халачев, претседател на ОБК и член на Одборот на директори на Европската алијанса на мали и средни претпријатија. На прес конференцијата се потенцираа можностите за воспоставување на партнерства и деловни односи меѓу стопанските субјекти на Република Бугарија и Република Северна Македонија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст