Велосипедска трка во Куманово во рамки на Европската недела на мобилност


Во рамките на Европската недела на мобилност, денеска во Куманово се оддржа трка со велосипеди на која учествуваа ученици од основните училишта “Кочо Рацин“ и “Х.Т.Карпош“. Трката ја отвори Градоначалникот Зоран Дамјановски кој се обрати пред присутните.

dsc_0031

dsc_0032

dsc_0034

dsc_0040

dsc_0047

dsc_0035

dsc_0044

dsc_0048