Вонредна седница на Советот на Општина Куманово


Денеска (08.08.2016) во 12:00 часот ќе се одржи вонредна седница на Советот на Општина Куманово. Ќе се гласа одлуката за помош и донации на граѓаните погодени од поплавите.