Во вторник второ прскање против комарци

Се известуваат сите граѓани дека на ден 10.07.2018 година ( вторник ) во раните утрински часови ќе се изврши авионско прскање против комарци на територија на Општина Куманово. Се известуваат пчеларите да превземат соодветни мерки за заштита на пчелите. Во случај на неповолни временски услови, истото се одложува за наредниот ден.

Врати се на врвот
Големина на фонт