Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во Куманово се одржа настан за промоција на кампањата „На секое дете му треба семејство“.

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во Куманово се одржи настан „На секое дете му треба семејство“. Настанот е дел од кампањата на Министерството за труд и социјална политика, канцеларијата на УНИЦЕФ  и СОС Детско Село Македонија  која има за цел да ги поттикне граѓаните да станат згрижувачи на деца без родителска грижа и да им овозможат да растат во безбедно и грижливо семејно опкружување исполнето со љубов.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст