Во тек е 9-та седница на Советот на Општина Куманово

Советниците на денешната деветта седница на Советот на Општина Куманово ја донесоа одлуката за основање на ново јавно претпријатие за просторни и урбанистички планови ЈП “Куманово План” Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт