Ликовна изложба ,,Кумановски ликовни уметници”

Во рамки на прославата на Ден на Град ,,11 Ноември”, Градоначалникот Максим Димитриевски и гости од делегациите кои пристигнаа по тој повод, ја посетија кумановската Галерија во која беа изложени делата на кумановските ликовни уметници од  ликовната колонија ,,Куманово 2018’’.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт