Гимназијада Куманово 2016


Во организација на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, Агенција за Млади и Спорт на Р.М, и Федерација на Училишен спорт на Р.М, на 05.05.2016 ќе започне спортската манифестација Гимназијада Куманово 2016.