Градоначалникот Дамјановски во посета на црквата „Свети Никола Летен“


Градоначалникот Зоран Дамјановски, заедно со Општинската администрација, по повод празникот Свети Никола Летен, денеска ја посети истоимената црква во село Умин Дол.