Градоначалникот Димитриевски ги посети фирмите за зимско одржување на градот

Денеска Градоначалникот со претставници од локалната самоуправа ги посети фирмите задолжени за зимско одржување на градот. При посетата беше констатирано дека во двете фирми се направени последните подготовки за успешно справување со зимските временски услови. Набавени се потребните колични на сол и ризла, а подготвена е и соодветната механизација.

Врати се на врвот
Големина на фонт