Градоначалник на Дупница во посета на Оштина Куамново

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска во својот кабинет оставри средба со Градоначалникот на Општина Дупница (Бугарија), Методи Чимев и заменик градоначалник Красимир Георгиев и Крум Милев. Поводот за посетата е заедничкиот нпристап при аплицирање  на двете општини на проектот по програмата за прекугранична соработка со Република Бугарија од областа на туризмот.

Претходно делегација од Општина Куманово беше во работна посета на Општина Дупница, кадее се разговараше за прдлабочување на соработката помеѓу двете општини.

Врати се на врвот
Големина на фонт