Делегација од Општина Куманово во посета на Пловдив

Делегација од општина Куманово престојуваше во работна посета на Општина Пловдив, Бугарија. Советникот во советот на Општина Куманово Милена Строимановска и раководителот на одделение за образование Александар Саздевски оставрија повеќе средби со своите колеги од Бугарија со кои разменија искуства на повеќе теми. По работниот дел ги посетија културни и историски знаменитости, како и саемот за вино.

Врати се на врвот
Големина на фонт