Делегација од Општина Куманово положи цвеќе на бистата на Гоце Делчев

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општинска делегација предводена од Градоначалникот Максим Димитриевски денеска положи свежо цвеќе на бистата на македонскиот револуционер Гоце Делчев, по повод 146 години од неговото раѓање.

Врати се на врвот