Дипломатската мисија за мир и просперитет во Куманово


Градоначалникот Зоран Дамјановски присуствуваше на свечената манифестација на Дипломатската мисија за мир и просперитет во Куманово.

DSC_0672

DSC_0673

DSC_0675

DSC_0679

DSC_0681

DSC_0682

DSC_0689

DSC_0690

DSC_0695

DSC_0696

DSC_0702

DSC_0704

DSC_0719

DSC_0723

DSC_0727

DSC_0728