Доделени книги за ученици на генерации


Градоначалникот Зоран Дамјановски денеска од големата сала во просториите на поранешен Комитет, на просветните работници им го честиташе празникот “Св. Кирил и Методиј“, а воедно додели книги на најдобрите ученици за учебната 20015/2016 година. На манифестацијата беа прогласени учениците на генерации од основните и средните училишта на ниво на Општина Куманово и Старо Нагоричане.

DSC_0446

DSC_0452

DSC_0454

DSC_0477

DSC_0490

DSC_0494

DSC_0506

DSC_0511

DSC_0513

DSC_0514

DSC_0515

DSC_0520

DSC_0521

DSC_0526

DSC_0538

DSC_0541

DSC_0543

DSC_0548

DSC_0549

DSC_0551

DSC_0552

DSC_0556

DSC_0558

DSC_0559

DSC_0563

DSC_0572

DSC_0573

DSC_0579

DSC_0588

DSC_0589

DSC_0592

DSC_0596

DSC_0598

DSC_0599

DSC_0605