Долгогодишно постоење со успешни генерации на ученици

По повод патрониот празник на ООУ “11 Октомври”-Куманово, денеска делегација од Општина Куманово, предводена од Секретарот на општината, г-ѓа Десанка Стошевска и претставници од Секторот за образование при Општина Куманово, присуствуваа на Свечената приредба, организирана од страна на училиштето, кое гордо го носи името 11 Октомври, датум кој има значење на голем настан од македонската историја.

Одбележувањето на патрониот празник на училиштето, во чии рамки се одржани повеќе активности, е под мотото “55 години, ГОРД ученик во ГОРДО УЧИЛИШТЕ”.

Врати се на врвот
Големина на фонт