Државно првенство во атлетика

Федерација на училишен спорт на Македонија преку Општински сојуз на училишен спорт на Куманово, денеска на атлетскиот полигон  организираше државно првенство во Атлетика за основни училишта. На најуспешните Градоначалникот Максим Димитриевски им додели дипломи и медали.

Врати се на врвот
Големина на фонт