“Заедно за граѓаните“

На Градскиот плоштадот денеска се одржа настан „Заедно за граѓаните“, на кој пред присутните беа презентирани показни вежби, активности, сервисни информации и услуги кои граѓаните можат да ги добијат од институциите. Настанот кој се одржува по повод празникот 8 ми Септември е во организација на Општина Куманово ,СВР, Територијалната противпожарна единица,  Црвен Крст и Итната медицинска помош.Оваа година манифестацијата е посветена на поголема безбедност во сообраќајот, потребата за поголема сообраќајна култура, почитување на сообраќајните правила и прописи, како и да не се уништува сообраќајната инфраструктура.

Врати се на врвот
Големина на фонт