Започната изградбата на фекален колектор за с.Речица


Градоначалникот Зоран Дамјановски денеска беше во посета на с.Речица, каде отпочна изградбата на фекален колектор во должина од 3524 м.
Инвестицијата е вредна 24.742.330 ден а средствата се обезбедени од Европската банка за Обнова и Развој.

DSC_0316

DSC_0317

DSC_0318

DSC_0322

DSC_0326