Започна новата учебна година


Денеска започнува учебната 2016-2017 година во сите основни и средни училишта, а за прват во училишните клупи седнаа околу 1200 првачиња.
Градоначалникот Зоран Дамјановски, кој денеска присуствуваше на свечениот прием на првачињата во Основното училиште “Браќа Миладиновци“, им посака среќен почеток и успешна учебна година.

DSC_0628

DSC_0629

DSC_0635

DSC_0644

DSC_0645

DSC_0647

DSC_0652

DSC_0653

DSC_0655

DSC_0657

DSC_0658

DSC_0660

DSC_0661

DSC_0663

DSC_0664