„Зимски фудбалски радости“ за учениците од второ до петто одделение

Градоначалникот Максим Димитриевски, денеска присуствуваше на фудбалските натпревари организирани за ученици од второ до петто одделение во рамки на проектот „Зимски фудбалски радости“.

Натпреварите се одржуваат два дена во салата на ООУ „Христијан Карпош“, а се организирани од страна на Фудбалска Федерација на Македонија, Федерација на училишен спорт на Македонија и Општински сојуз на училишен спорт на Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт