Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Избран сувенир на општина Куманово за 2020 година

Денеска во општина Куманово беше потпишан договор со Здружение на уметници ракотворци „АРТИ КРАФТ„ од Скопје, кои го изработија сувенирот „Шише стаклено извезено со слама и коноп со слики од Кумановски крај во рачно изработена кутија„. Оваа дело, од страна комисија за избор на сувенир на општина, е избрано за сувенир на општина Куманово за 2020 година, по претходно објавен јавен конкурс.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт