Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 7/2018 со отворена постапка на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Реконструкција на „Зелен Пазар“ Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт