Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека утре (06.01.2019) со почеток во 11:00 часот во ССОУ „Киро Бурназ„ Куманово ќе се одбележи прослава на Бадник во склоп на проектот „Безбедни училишта„ под покровителство на Отсек за превенција при СВР Куманово на која ќе присуствуваат тимовите за безбедност од други училишта во општината, претставници од локалната самоуправа, директори на училишта, учениции и наставници припадници на различни етникуми и други.

Врати се на врвот
Големина на фонт