Известување

Општина Куманово ги известува граѓаните дека поради отпочнување со реконструкција на атмосферска канализација на Ул.„11 Октомври“ (на влезот во Куманово кај бензинската на Макпетрол), од понеделник 15.04.2019 година улицата ќе биде делумно затворена за сообраќај и истиот ќе се одвива наизменично.

Врати се на врвот
Големина на фонт