Известување

Општина Куманово, Локален економски Социјален Совет и ЈП Куманово – Гас, организираат состанок на тема „Ивестициони активности во вашата урбана заедница, со цел  поставување на гасоводна мрежа”.

Состанокот ќе се оддржи на ден 18.07.2019 (четврток) во Кружна сала на зградa на поранешен Комитет, со  почеток во 11:00 часот.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт