Известување

Почитувани сограѓани,

Ве информираме дека сите материјали (видео, слики) и податоци  кои ги имате во врска со загадување на животната средина, може да ги испраќате на официјалниот e-mail на Секторот за инспекциски надзор – Инспекторат на Општина Куманово – [email protected].

Врати се на врвот
Големина на фонт