Извлекување за наградната игра ,,Да рециклираме и да се наградуваме”


Извлекувањето за наградната игра ,,Да рециклираме и да се наградуваме” ќе се одржи на 28.06.2017 година (Среда) во 14:00 часот во салата на Совет на Општина Куманово (поранешен Комитет, Илинденска бб).