Изгласан буџетот на Општина Куманово за 2018 година

Денеска беше одржана четвртата седница на Советот на Општина Куманово.
Советниците на седницата го изгласаа буџетот на Општина Куманово за 2018 година.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт