Изложба на графики

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Вчера во Галерија Куманово се одржа изложба на мексиканскиот уметник Виктор Мануел Хернандес Кастиљо.Во таа чест на истата присуствуваа Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска,секретарот на општината Десанка Стошевска,како и Амбасадорот на Мексико.Изложбата на графики е во организација на НУ Музеј Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт