Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изјава на раководител на Сектор за урбанизам во врска со усвоена Предлог одлука за измена и дополна на Одлука за спроведување и планирање на површини за градење со намена А2 на парцели вон централно градско подрачје во граница на градежен реон на Куманово

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст