Компјутерска и електронска опрема за ,,Порака Наша”

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски во својот кабинет оствари средба со претставници на OSCE. Заедно го посетија центарот за лица со интелектуална попреченост ,,Порака Наша” каде донираа компјутерска и електронска опрема.  

Врати се на врвот
Големина на фонт