Конститутивна седница на Меѓуопштинскиот одбор за управување со отпад на Североисточниот плански регион

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Вчера во просториите на Општина Куманово се одржа конститутивна седница на Меѓуопштискиот  одбор за урпавување со отпад на Североисточниот плански регион. Одборот го сочинуваат градоначалниците на шестте општини од овој регионот. На седницата, Градоначалникот на Крива Паланка  Борјанчо Мицевски беше избран за претседавач за следните две години.

Врати се на врвот
Големина на фонт