Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Куманово град на спорт за 2019 година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

 

Градоначалникот Максим Димитриевски заедно со сите спортисти и спортски клубови во Куманово, денеска на атлетската патека на СОУ „Наце Буѓони„одржа прес конференција, откако се врати со признание од Брисел за Куманово – Европски град на спорт за 2019.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ywjQoldfX5Q&feature=youtu.be

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст