Луиза Винтон на прва средба со Градоначалникот Максим Димитриевски

Денеска во прва официјална посета на Општина Куманово беше постојаниот кординатор на ОН и постојан представник на програмата за развој на ОН Луиза Винтон. Со Градоначалникот разговараа за реализација на тековните проекти како и продолжување на понатамошната соработка. Заедно ги посетија градежните активности преку кои се реализира проектот ,,Регулација на речното корито на река Ликовка”

 

Врати се на врвот
Големина на фонт