Нов центар за ран детски развој

Денеска во просториите на Општина Куманово, Градоначалникот Максим Димитриевски потпиша меморандум за соработка со УНИЦЕФ за отварање и функционирање на Центар за ран детски развој во село Черкези.

Врати се на врвот
Големина на фонт