Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за давање под закуп на недвижни ствари

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово распишува оглас за давање под закуп на недвижни ствари, по пат на електронско јавно надавање.
Предмет на оваа електронско јавно наддавање е издавање на деловен простор на дел од објектот затворен градски базен со пратечки содржини и недвижна ствар – два деловни објекта споени во една целина на градски кеј Куманово.
Детално објавата на огласот моѓете да ја видите на следниов ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт