Одбележан патрониот празник на СОУ „Перо Наков“

Денеска средното училиште „Перо Наков“ го прослави својот патронат. По тој повод, во училиштето цвеќе положија директорката и вработените во училиштето, претставници од Општина Куманово и учениците. Се одржа пригодна програма на која беше презентирана работата на училиштето во изминатиот период и достигнувањата на учениците на различни полиња.

Врати се на врвот
Големина на фонт