Одбележување на 73 годишнината од борбата во с.Пелинце


По повод 73 годишнината од борбата во с.Пелинце и загинување на Ангел Лазаревски-Шајче и Трифун Ангеловски-Летеќи, Градоначалникот положи цвеќе на споменикот во Пелинце.