Одржана показна вежба на градскиот плоштад

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово,   денеска на градскиот плоштад се одржа показна вежба која имаше за цел да ја претстави заедничката улогата на институциите во општествениот систем. СВР Куманово, ТППЕ Пожарна, екипи од Општа болница и претставници на Црвен Крст, пред граѓаните ја претставија опремата и проектите преку кои се обезбедува помош, заштита и поквалитетни услуги за граѓаните. Пред присутните се обрати Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска.

Врати се на врвот
Големина на фонт