Одржана работилница за развивање на локални акциски планови

Во организација на невладината Сирма и Македонско женско лоби, денеска се одржа работилница за развивање на локални акциски планови кои ги донесува Комисијата за еднакви можности при Советот на општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт