Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржана усна јавна расправа

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во големата сала во Комитет денеска се одржа усна јавна расправа по Нацрт-Одлука за долгорочно домашно задолжување на општина Куманово во рамки на вториот проект за подобрување на општинските услуги (MSIP2). На расправата присуствуваа заинтересирани граѓани, субјекти и претставници на јавните претпријатија. Проектот беше образложен од страна на координаторот на истиот, кој се однесува на набавка на опрема за четирите јавни претпријатија во општина Куманово, финансиран со заем од Светска банка.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст