Одржан настан за обука за европско образование во рамки на програмата Еразмус +

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше на настанот за обука за европско обрзование, дел од проектот „BEST“ од програмата Еразмус + стратешко партнерство за иновации и размена на добри практики. Обуката и настанот се спроведуваат од страна на ООУ „Толи Зордумис“, Здружение регионален центар за лица со интелектуална попреченост „Порака Наша“ и ССОУ „Киро Бурназ, а е поддржан од Европската комисија и Француската национална агенција.

Врати се на врвот
Големина на фонт