Олимписки ден во Куманово


Во организација на Македонски Олимписки Комитет денеска Општина Куманово беше домаќин на Олимписки Ден 2016.
DSC_0076

DSC_0078

DSC_0083

DSC_0085

DSC_0092

DSC_0097

DSC_0098

DSC_0102

DSC_0105

DSC_0108

DSC_0110

DSC_0113

DSC_0123

DSC_0130

DSC_0149

DSC_0154

DSC_0159