Панел дискусија по повод 9ти Мај – Ден на Европа


Во организација на Секторот за евроинтеграции при Општина Куманово, Европското движење на Република Македонија беше одржана панел дискусија на тема ,,Европската интеграција на РМ од декларативна кон реална интеграција”
На дискусијата свое излагање имаше Градоначалникот Зоран Дамјановски, Раководителот на Сектор за евроинтеграции од Општина Куманово-Горан Митевски, почесниот председател на Европско движење во Македонија Проф.Др.Димитар Мирчев, Директорот на ЕПИ Др.Малинка Ристовска Јорданова и пратеникот и председател на Национален Совет за евроитеграции на РМ Лидија Димова.
DSC_0489

DSC_0486

DSC_0483

DSC_0461

DSC_0451

DSC_0441

DSC_0436

DSC_0433

DSC_0429

DSC_0422

DSC_0408

DSC_0402